Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Bubur Ikan Kakap

Pap van rijst met visfond en red snapper


Ingrediënten:

- 200 gr. red snapper
- 100 gr. rijst
- 7,5 dl. visfond
- 2 teentjes knoflook
- 1 lente-ui
- 1 cm. djahe
- 1 daun salam
- 1 eetlepel ketjap asin
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel peper
- 2 eetlepels olie

Bereiding:

Was de rijst goed en laat het uitlekken. Snijd de lente-ui in ringen en de vis in repen. Hak de knoflook en de djahe fijn. Kook de rijst in de visfond met zout en de daun salam. Verhit de olie en fruit de knoflook en de djahe tot het gaat geuren, voeg de vis toe en bak tot het van kleur verandert. Voeg de rest van de ingrediënten toe behalve de lente-ui. Doe de rijst in een kom, verdeel de vis er over en strooi de lente-uiringen er overheen.

Bubur Ikan Kakap