Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Cumi-Cumi Goreng Dua
Gebakken inktvisringen met een kruidige saus
Ingrediënten:
- 1 kg. inktvis
- 25 gr. boter
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel rode wijn
- 1 eetlepel vissaus
- 1 theelepel worcestersaus
- 1 theelepel oestersaus
- limoensap
- peper
- zout
Bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes. Maak de inktvis schoon en snijd hem in ringen. Meng de ringen met het limoensap en laat dit een half uur marineren. Bak de inktvis gaar en zet het apart. Fruit de knoflook in de boter en bak het totdat het begint te geuren. Voeg de inktvisringen, wijn, worcestersaus, vissaus, oestersaus en peper toe en schep alles goed door. Breng het geheel op smaak met zout.
Cumi-Cumi Goreng Dua