Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Cumi-Cumi Goreng Dua

Gebakken inktvisringen met een kruidige saus


Ingrediënten:

- 1 kg. inktvis
- 25 gr. boter
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel rode wijn
- 1 eetlepel vissaus
- 1 theelepel worcestersaus
- 1 theelepel oestersaus
- limoensap
- peper
- zout

Bereiding:

Snijd de knoflook in dunne plakjes. Maak de inktvis schoon en snijd hem in ringen. Meng de ringen met het limoensap en laat dit een half uur marineren. Bak de inktvis gaar en zet het apart. Fruit de knoflook in de boter en bak het totdat het begint te geuren. Voeg de inktvisringen, wijn, worcestersaus, vissaus, oestersaus en peper toe en schep alles goed door. Breng het geheel op smaak met zout.

Cumi-Cumi Goreng Dua