Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Brownies Kukus Keju Pandan

Gestoomde pandancake met witte chocolade en kaas


Ingrediënten:

- 375 gr. suiker
- 275 gr. bloem
- 200 gr. witte chocolade
- 100 gr. geraspte kaas
- 75 gr. maizena
- 20 gr. ovalette
- 7,5 dl. eiwit
- 2,5 dl. olie
- 1 eetlepel pandanpasta
- 1 theelepel bakpoeder
- halve theelepel vanille

Bereiding:

Maak de olie een beetje warm en voeg de chocolade toe. Roer totdat de chocolade is gesmolten en houd dit apart. Zeef de bloem met de maizena, het bakpoeder en de vanille. Klop het eiwit stijf en mix beetje bij beetje de suiker er door. Voeg nu de ovalette toe en mix het goed. Spatel het bloemmengsel beetje bij beetje door het eiwit. Schep nu het chocolademengsel en de pandanpasta door het beslag en zorg dat alles goed is gemengd.

Vet een bakblik in met boter en bestrooi dit met een beetje bloem. Schenk de helft van het beslag in het bakblik en stoom het voor 15 min. Bestrooi deze laag met de helft van de kaas. Schenk de rest van het beslag er op en stoom de cake in 20 tot 30 min. gaar. Haal de cake uit de vorm en strooi de rest van de kaas over de cake.

Brownies Kukus Keju Pandan