Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroensap
Ingrediënten:
- 500 gr. magere hamlappen
- 2 dl. water
- 3 uien
- halve theelepel kunyit
- 2 eetlepels citroensap
- citroenrasp
- 2 daun salam
- 2 cm. santen
- zout
- peper
Bereiding:
Snijd het vlees in smalle reepjes. Snipper de uien fijn. Breng het vlees met het water, uien, kunyit, citroensap, citroenrasp en de daun salam in een pan aan de kook. Voeg het stukje santen, wat zout en peper toe. Vuur laag zetten, deksel op de pan en alles ca. 45 min. zachtjes laten sudderen tot het vlees volkomen gaar is.
Babi Cici