Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Iga Panggang Saus Barbekyu

Runderribben met een barbecuesaus


Ingrediënten:

- 1 kg. runderribben
- 1 dl. water
- 3 eetlepels boter

Marinade:

- 1 dl. bbq saus
- 1 dl. worcestersaus
- 1 dl. citroensap
- 2 eetlepels fijngehakte knoflook
- 1 eetlepel gula merah
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel zwarte peperkorrels
- 1 theelepel pittige mosterd

Bereiding:

Stamp de peperkorrels grof. Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en laat de ribben hierin een nacht marineren. Smelt de boter in een braadpan en bak de ribben mooi bruin en gaar, of rooster ze op de barbecue of gril. Breng het water aan de kook en voeg de marinade toe. Laat het koken tot de gewenste dikte is bereikt en geef dit als saus bij de ribbetjes.

Iga Panggang Saus Barbekyu