Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Bolu Kentang Keju

Cakejes met aardappel en geraspte kaas


Ingrediënten:

- 150 gr. boter
- 150 gr. bloem
- 100 gr. suiker
- 100 gr. gekookte aardappelen
- 80 gr. geraspte kaas
- 15 gr. maïzena
- 50 ml. melk
- 2 eieren
- kwart theelepel bakpoeder

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet bakvormpjes in met boter. Zeef de bloem met de maïzena en het bakpoeder. Mix de boter en de suiker tot een gladde massa. Pureer de aardappelen en mix dit door de boter. Voeg 1 ei toe en zorg ervoor dat het goed door het beslag is opgenomen voordat je het volgende ei toevoegt. Roer het meel en de melk om en om erdoor totdat een glad beslag is ontstaan. Roer 50 gr. geraspte kaas door het beslag en vul de vormpjes voor driekwart. Strooi de rest van de kaas er over en bak de cakejes in 25 min. gaar.

Bolu Kentang Keju