Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Bubur Kacang Hijau Kayu Manis
Zoete pap van mungbonen met kokosmelk en kaneel
Ingrediënten:
- 250 gr. kacang hijau
- 150 gr. gula djawa
- 100 gr. suiker
- 1 ltr. water
- 5 dl. santen
- 2 cm. djahe
- 2 daun pandan
- 1 kaneelstokje
- zout naar smaak
Bereiding:
Week de kacang hijau een nacht in koud water. Kneus de djahe. Breng het water aan de kook en voeg de kacang hijau, daun pandan, djahe en kaneel toe en kook de boontjes gaar, roer het af en toe door. Voeg al roerend de santen, gula djawa, suiker en het zout toe en breng het geheel weer aan de kook. Serveer de pap warm.
Bubur Kacang Hijau Kayu Manis