Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Babi Cin Tiga

Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta


Ingrediënten:

- 10 speklappen
- 2 eetlepels water
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepels djahe
- 5 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels taoco

Bereiding:

Snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de zwoerd van het spek en bak in het water het vet uit de zwoerd. Snij het spek in reepjes van 2,5 cm breed. Haal de spekzwoerdjes uit het vet, voeg het gesneden spek toe en bak het bruin, maar niet te hard. Wanneer het bruin is gebakken de ui, knoflook en de djahe er bij doen en bak dit even mee. Voeg daarna de ketjap manis en de taoco toe en laat het gerecht nog ca. 10 min. sudderen.

Babi Cin Tiga