Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Bolu Tapeh Singkong

Cakejes van gegiste cassave


Ingrediënten:

- 300 gr. tapeh singkong
- 200 gr. patentbloem
- 200 gr. suiker
- 2 dl. dikke santen
- 5 eieren
- 3 eidooiers
- 1 eetlepel gecondenseerde melk
- 1 theelepel zout

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Beboter cupcakevormpjes met boter. Roer de tapeh met de helft van de santen los. Mix de eieren met de dooiers, de suiker, het zout en gecondenseerde melk tot een dikke massa. Roer afwisselend de bloem, santen en cassavemengsel door de eieren. Zorg ervoor dat alles goed is gemengd. Vul de vormpjes helemaal met beslag en bak ze op 180 graden in 30 min. gaar en bruin.

Kue Bolu Tapeh Singkong