Vind de lekkerste recepten!

Je kunt met onze zoekmachine snel en eenvoudig recepten vinden voor je rijsttafel.

Biji Ketapang Kacang Tanah

Krokant gefrituurde, zoete pindakoekjes


IngrediŽnten:

- 270 gr. bloem
- 150 gr. poedersuiker
- 100 gr. geroosterde pinda's
- 50 gr. boter
- 2 eieren
- vanille naar smaak
- zout naar smaak

Bereiding:

Maal de pinda's fijn. Meng de bloem met het poedersuiker en voeg de overige ingrediŽnten toe. Kneed het tot een soepel deeg en rol het uit tot een rol van 1 cm. doorsnede. Snijd telkens 1 cm. lange stukjes af. Bestrooi de stukjes deeg met bloem zodat ze niet aan elkaar blijven plakken. Verhit voldoende olie en frituur de koekjes goudbruin en krokant.

Biji Ketapang Kacang Tanah
Download het recept
Moment geduld!