Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Emping Keju

Koekjes met kroepoek bestrooid met kaas


Ingrediënten:

- 150 gr. bloem
- 150 gr. boter
- 100 gr. basterdsuiker
- 75 gr. emping
- 50 gr. geraspte kaas
- 25 gr. melkpoeder
- 2 eidooiers
- 1 theelepel bakpoeder
- margarine
- zout
- olie om te frituren

Bereiding:

Verhit de olie, frituur de emping en laat het daarna goed uitlekken in een vergiet. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een bakblik in met margarine. Zeef de bloem, bakpoeder, zout en melkpoeder. Mix de boter met een eidooier en de suiker romig. Voeg het meelmengsel toe en roer totdat al het meel is opgenomen. Verkruimel de emping en roer dit met een spatel door het beslag. Maak van het deeg platte rondjes. Klop de andere eidooier los. Leg de rondjes op de bakplaat, bestrijk ze met de losgeklopte eidooier en bestrooi ze met geraspte kaas. Bak de Kue Emping Keju in 30 min. gaar.

Kue Emping Keju