Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ramen Kuah Taoco

Mie in een kruidige bouillon met taoco


Ingrediënten:

- 200 gr. tahu
- 150 gr. tarwe mie
- 100 gr. biefstuk
- 100 gr. paksoi
- 1 ltr. kippenbouillon
- 2 teentjes knoflook
- 1 lente-ui
- 3 eetlepels taoco
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 theelepel suiker
- halve theelepel zout
- 1 eetlepel sesamolie

Bereiding:

Snijd de biefstuk in dunne plakken. Snijd de paksoi en de tahu in smalle repen en snijd de lente-ui in ringen. Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing. Pers de knoflook en fruit dit samen met de taoco tot het gaat geuren. Voeg het vlees toe en bak het tot het van kleur verandert. Giet de bouillon er bij, voeg de ketjap, suiker en zout toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de tahu, lente-ui en paksoi toe en kook het tot de paksoi is geslonken. Meng de mie met de sesamolie en schep het geheel goed door. Schenk de bouillon over de mie en bestrooi het gerecht met de lente-ui.

Ramen Kuah Taoco