Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Cah Cumi

Gestoofde inktvis in bouillon met su-un


Ingrediënten:

- 300 gr. inktvis
- 100 gr. su-un
- 1 dl. bouillon
- 10 shiitakes
- halve ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 cm. djahe
- 2 eetlepels worcestersaus
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel zout
- halve theelepel peper
- 2 eetlepels olie

Bereiding:

Snijd de ui in halve ringen, hak de knoflook fijn en kneus de djahe. Snijd de inktvis in ringen en snijd de shiitakes in plakjes. Week de su-un in heet water tot het zacht is. Verhit de olie en fruit de ui, knoflook en de djahe tot het begint te geuren. Voeg de inktvis toe en bak dit tot het van kleur verandert. Doe de ketjap en worcestersaus er bij en roer het goed door. Voeg de shiitakes, su-un, zout en peper toe en schep het goed door. Giet de bouillon er bij en laat het geheel even koken tot de inktvis gaar is.

Cah Cumi