Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Urap Sayuran

Gemengde groenten met pittige kokos


Ingrediënten:

- 200 gr. vers geraspte kokos
- 150 gr. tauge
- 100 gr. kouseband
- 100 gr. witte kool
- 100 gr. spinazie

Bumbu:

- 4 rode lomboks
- 2 teentjes knoflook
- 2 cm. kencur
- 2 daun djeruk purut
- 1 theelepel ketumbar
- 2 theelepels gula djawa
- 1 theelepel zout

Bereiding:

Snijd de kouseband in stukjes, de kool in repen en kook de groente beetgaar. Blancheer de tauge en spinazie in heet water. Snijd de nerven uit de daun djeruk purut en snipper ze heel fijn. Schil de kencur en snijd het fijn. Snijd de lomboks en knoflook fijn. Maal de bumbu tot een pasta en meng dit door de geraspte kokos. Stoom de kokos ca. 20 min. Meng de groente er door en serveer direct.

Urap Sayuran