Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kepiting Pedis

Gestoofde krabben in een zeer pittige saus


Ingrediënten:

- 5 dl. water
- 2 krabben
- 1 ui
- 2 rode lomboks
- 2 groene lomboks
- 1 eidooier
- 2 eetlepels tomatensaus
- 4 eetlepels sambal lampung
- suiker naar smaak
- zout naar smaak

Bereiding:

Snipper de ui fijn en snijd de lomboks in dunne ringen. Breng het water aan de kook en kook de krabben bijna gaar, houd 2 dl. bouillon over. Verhit een beetje olie en fruit de ui en de lomboks. Voeg 2 dl. bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Voeg al roerend de dooier aan de bouillon toe. Leg de krabben in de bouillon, voeg de tomatensaus, sambal lampung, zout en suiker toe en stoof totdat de krabben helemaal gaar zijn en de saus is ingedikt.

Kepiting Pedis