Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Wingko Babat Empat

Koek van kleefrijstmeel, kokos en kokosmelk

Wingko Babat Empat | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 200 gr. geraspte kokos
- 200 gr. suiker
- 200 gr. ketanmeel
- 1 ei
- 1 blikje santen
- 1 zakje vanillesuiker
- lauw water
- snufje zout

Bereiding:

Meng kokos, suiker, vanillesuiker en ketanmeel in een kom en roer het goed door. Voeg het ei, zout, santen en een beetje lauw water toe en roer het goed door tot je een glad beslag hebt. Laat dit ca. 30 min. tot 1 uur staan. Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier en schenk het beslag hier op. Laat het in het midden van de oven gaar en goudbruin worden. Haal het uit de oven, laat het afkoelen en snijd het in stukken voor het serveren.

Wingko Babat Empat