Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Lumpur Jakarta

Kokoscakejes bestrooid met rozijnen en kaas


Ingrediënten:

- 150 gr. rozijnen
- 150 gr. suiker
- 100 gr. bloem
- 100 gr. margarine
- 100 gr. aardappelpuree
- 100 gr. geraspte kaas
- 6 dl. santen
- 325 ml. water
- 8 eieren
- kelapa muda
- vanille
- zout

Bereiding:

Smelt de margarine en voeg het water toe, roer dit met de garde goed door. Voeg achtereenvolgens de bloem, puree en de suiker toe. Roer telkens goed door voordat je het volgende ingrediënt toevoegt. Voeg santen, zout en de vanille toe en roer totdat de santen is opgenomen. Roer vervolgens de eieren er één voor één door. Zorg er voor dat elk ei goed is opgenomen voordat je het volgende toevoegt. Verwarm de Kue Lumpur pan voor en vet hem in. Vul de vormpjes voor de helft en bak de cakes half gaar. Leg op elke cake een paar rozijnen en een stukje kelapa muda. Bestrooi de cakes met de geraspte kaas en bak de cakes verder gaar.

Kue Lumpur Jakarta