Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Coklat Pisang

Chocoladepudding met kokos en banaan


Ingrediënten:

- 100 gr. suiker
- 6 dl. heet water
- 2 zakjes santenpoeder
- 6 volle eetlepels maizena
- 4 eetlepels cacaopoeder
- 3 eetlepels geraspte kokos
- 1 banaan
- gecondenseerde melk

Bereiding:

Spoel een puddingvorm om met koud water. Meng maizena met de suiker, geraspte kokos en cacaopoeder en roer het goed door. Snijd de banaan over de lengte doormidden, dan beide helften nogmaals doormidden en snijd het in kleine stukjes. Los al roerend het santenpoeder op in het hete water. Neem een paar eetlepels warme santen en roer het door het maizenamengsel tot je een glad papje hebt. Breng de santen aan de kook, doe het vuur zacht en giet al roerend het maizenapapje erdoor. Voeg de banaan toe en roer met een garde tot de pudding dik wordt. Giet het in de puddingvorm en laat het afkoelen. Zet het minimaal 4 uur in de koelkast om volledig af te koelen. Schenk een beetje gecondenseerde melk over de pudding voor het serveren.

Puding Coklat Pisang