Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Babi Panggang

Geroosterd varkensvlees in zoete saus

Babi Panggang | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 500 gr. varkensfilet
- halve witte kool

Marinade:

- 2 theelepels djahe
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel laospoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- 2 eetlepels ketjap manis
- peper
- zout

Bereiding:

Maak het varkensvlees schoon. Meng alle marinade ingredienten en verdeel over de filet. Laat het ca. 1 uur marineren. Braad het vlees in de oven op 220 graden in ca. 30 min. tot het gaar is. Snijd het vlees en leg het op een bedje van fijnverscheurde kool. Giet Babi Panggang Saus (zie recept op de site) over het vlees. Dien het geheel op met gekookte rijst.

Babi Panggang