Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Taoco Udang

Garnalen met zwarte bonensaus, babymais, tofu en peteh


Ingrediënten:

- 150 gr. garnalen
- 1 blok tahu
- 15 petehbonen
- 10 babymais
- 4 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 4 rode lomboks
- 4 groene lomboks
- 2 tomaten
- 2 cm. laos
- 1 eetlepel taoco
- suiker naar smaak
- zout naar smaak
- olie

Bereiding:

Snijd de tahu in blokjes en frituur ze goudbruin in ruim olie, laat ze op keukenpapier uitlekken. Snijd de lomboks en de sjalotten in ringen. Snipper de knoflook heel fijn en snijd de tomaten in blokjes. Verhit een beetje olie en fruit de lomboks, laos, sjalotten en knoflook tot het begint te geuren. Voeg de garnalen toe en bak tot ze van kleur veranderen. Voeg de taoco, tomaten, babymais en de petehbonen toe en schep het goed door. Voeg eventueel een beetje water toe als het te droog is. Breng het geheel op smaak met suiker en zout. Roer als laatste de tahu door het gerecht en laat de smaken goed intrekken.

Taoco Udang