Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Babi Panggang Saus Dua
Zoete, rode saus
Ingrediënten:
- 60 gr. gula djawa
- 1 eetlepel ketjap manis
- 60 ml. rijstazijn
- 60 ml. kippenbouillon
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 schijven djahe
- 1 sjalot
- 1 theelepel sambal
- 1 rode lombok
- olie
Bereiding:
Schil en snipper de djahe, de lombok en de sjalot heel fijn. Bak de sjalot in de olie zacht en doe dan de andere ingrediënten er bij en kook 5 min. Is de saus te dun, roer er dan wat aangemaakte maïzena door.
Babi Panggang Saus Dua