Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Cumi Saus Padang

Gestoofde inktvis in een pittige tomatensaus


Ingrediënten:

- 500 gr. inktvis
- 7 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 1 ui
- 2 eetlepels tomatensaus
- 2 eetlepels sambal lampung
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 eetlepel maizena
- limoensap
- suiker naar smaak
- zout naar smaak

Bereiding:

Snijd de inktvis in ringen en besprenkel ze met limoensap en zout, laat het 15 min. staan. Snijd de ui en de sjalotten in ringen en rasp de knoflook. Fruit het in olie tot het begint te geuren. Snijd de lomboks in ringen, voeg het toe en roer het geheel goed door. Voeg de inktvis toe en bak de ringen even aan. Voeg de tomatensaus, sambal lampung, oestersaus en wat suiker en zout toe. Stoof de inktvis verder gaar. Maak de maizena aan met wat water en bind de saus.

Cumi Saus Padang