Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Udang Madu Ketjap

Garnalen van de barbecue met honing en een ketjapsaus


Ingrediënten:

- tijgergarnalen
- 2 limoenen
- 5 eetlepels ketjap manis
- 5 eetlepels honing
- 1 eetlepel margarine

Bumbu:

- 4 tenen knoflook
- 4 sjalotten
- 1 eetlepel kunyit
- 1 eetlepel ketumbar
- 1 theelepel peper
- suiker naar smaak
- zout naar smaak

Bereiding:

Pers de limoenen uit. Besprenkel de garnalen met het limoensap en laat ze een half uur marineren. Snipper de knoflook en sjalotjes fijn. Maal de bumbu tot een pasta en fruit dit in de margarine tot het begint te geuren. Voeg de ketjap toe en roer het goed door. Voeg de garnalen toe en zorg er voor dat ze goed met de saus zijn bedekt. Haal ze uit de saus en gril ze dan op de barbecue of een hete gril. Bestrijk ze tijdens het grillen met de honing. Serveer de garnalen met de saus.

Udang Madu Ketjap