Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Serabi Pisang Lipat

Bananenpannenkoeken overgoten met chocolade


Ingrediënten:

- 100 gr. bloem
- 50 gr. suiker
- 30 gr. boter
- 2,5 dl. dunne santen
- 3 bananen
- 1 ei
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 grote reep chocolade
- halve theelepel zout

Bereiding:

Smelt de chocolade au-bain-marie. Smelt de boter en prak de bananen fijn. Klop het ei met de suiker wit en romig. Voeg de gesmolten boter, santen, bananen, zout en vanillesuiker toe en roer tot alles goed is gemengd. Zeef de bloem en roer het door het beslag en zorg er voor dat de bloem goed wordt opgenomen. Neem een opscheplepel beslag en bak hiervan een pannenkoek in een kleine koekenpan met anti-aanbaklaag. Bak de pannenkoek aan beide kanten bruin en gaar. Ga zo door tot het beslag op is. Vouw de pannenkoeken dubbel en schenk de gesmolten chocolade er overheen.

Serabi Pisang Lipat