Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Babi Rica
Gestoofd, pittig varkensvlees
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 2 schijven djahe
- 4 ui
- 2 serehstengels
- 7 rode lomboks
- 7 daun djeruk purut
- 2 rawits
- 1 tomaat
Bereiding:
Het vlees in blokjes snijden. Ui, lomboks en rawits fijnsnijden en deze vijzelen. Ontvel de tomaat en snijd het in stukjes. In de wok de bumbu goed aanfruiten samen met de djahe, sereh en djeruk purut. Dan het vlees en de tomaat toevoegen en dit alles goed bakken. Eventueel wat vocht toevoegen. Dit alles moet in 25 min. gaar gestoofd zijn.
Babi Rica