Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Ingrediënten:
- 1 kleine komkommer
- 1 kleine ui
- 2 rode lomboks
Saus:
- azijn
- water
- suiker
- zout
- peper
Bereiding:
Was de komkommer goed en snijd de uiteindes eraf. Haal een vork in de lengte langs de komkommer zodat er groeven ontstaan en snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd de ui en de lomboks in hele dunne ringetjes. Doe alles in een ruime schaal. Maak van azijn, water, suiker, peper en zout een saus naar smaak. Laat de acar minimaal 1 uur intrekken voor servering.
Acar Ketimun Empat