Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Agar-Agar Santen Gula Djawa

Pudding van agar-agar met Javaanse suiker en kokosmelk


Ingrediënten:

- 150 gr. gula djawa
- 100 gr. kristalsuiker
- 1 ltr. water
- 2 dl. santen
- 1 pakje witte agar-agar
- 1 ei
- 1 daun pandan
- zout naar smaak

Bereiding:

Spoel een grote vorm of kleine vormpjes om met water. Breng 2 dl. water met de daun pandan aan de kook en laat de gula djawa en kristalsuiker al roerend oplossen. Breng ondertussen 8 dl. water aan de kook en roer het zakje agar-agar er door. Giet de agar-agar al roerend bij de opgeloste suiker in de pan. Mix het ei met de santen en wat zout schuimig en roer dit meteen door de kokende agar-agar. Verwijder de daun pandan en schenk de hete massa in de vorm(en). Laat het afkoelen en in de koelkast verder opstijven.

Agar-Agar Santen Gula Djawa