Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Bolu Nangka

Cake met een bodem van stukjes nangka


Ingrediënten:

- 150 gr. nangka
- 125 gr. suiker
- 100 gr. patentbloem
- 80 gr. gesmolten margarine
- 25 gr. maïzena
- 4 eieren
- 7 druppels gele kleurstof
- 1 theelepel ovalett
- halve theelepel zout

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 190 graden. Leg bakpapier op de bodem van een springvorm van 18 cm. en vet de vorm in met boter. Snijd de nangka in stukken. Mix de eieren met de suiker, zout en ovalett tot het wit en romig is. Zeef de bloem en de maïzena en roer dit door het eimengsel. Voeg de margarine en de gele kleurstof toe en roer tot je een egaal beslag hebt. Leg de stukjes nangka op de bodem van de bakvorm en schenk het beslag er over. Bak de cake op 190 graden in 40 min. gaar. Test met een satehstokje of de cake gaar is.

Bolu Nangka