Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Cumi-Cumi Goreng Ketumbar

Gefrituurde inktvis met een jasje van koriander


Ingrediënten:

- 300 gr. inktvis
- 2 theelepels vissaus
- limoensap
- peper
- olie

Beslag:

- 50 gr. patentbloem
- 1 dl. ijswater
- 1 eetlepel rijstmeel
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 1 eetlepel korianderblaadjes

Coating:

- 150 gr. patentbloem
- 1,5 eetlepel korianderblaadjes
- halve eetlepel bouillonpoeder

Bereiding:

Snijd de inktvis in platte stukken en kerf het met een scherp mes in. Marineer de inktvis 15 min. in de vissaus, limoensap en peper. Snijd alle korianderblaadjes fijn. Meng alle beslagingrediënten door elkaar. Meng voor de coating alle ingrediënten door elkaar. Doop de inktvis in het beslag en daarna door de coating. Verhit olie en frituur de inktvis mooi bruin en krokant. Serveer met een sambal naar keuze.

Cumi-Cumi Goreng Ketumbar