Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Bahosaus

Kruidige saus voor bij alle soorten vlees


Ingrediënten:

- halve dl. azijn
- 2 theelepels sambal oelek
- 1 blik tomatenpuree
- halve theelepel ve-tsin
- 1 eetlepel pindakaas
- 1 ui
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 theelepels suiker
- 2 dl. water
- zout

Bereiding:

Pel en snipper de ui heel fijn en fruit dit glazig in een beetje olie. Meng de tomatenpuree met water en voeg dit toe aan de ui. Voeg de sambal, knoflookpoeder, ve-tsin, suiker en zout naar smaak toe en laat het geheel even pruttelen. Voeg dan azijn, pindakaas en tot slot ketjap manis toe. Laat het geheel nog eens 5 min. zachtjes koken.

Bahosaus