Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Belancang Dua

Gestoofd rundvlees in een kruidige saus

Belancang Dua | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 500 gr. runderlappen
- 2,5 dl. water
- 3 uien
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 theelepel gula djawa
- 1 eetlepel ketjap
- 2 eetlepels olie
- zout
- peper

Bereiding:

Snijd de uien en de knoflook klein. Snijd het vlees in blokjes, bestrooi ze met zout en peper en de gula djawa. Laat het geheel dan een uurtje marineren. Bak het vlees in de olie tot het bruin is. Voeg dan de uien, knoflook en de sambal toe en schep het geheel een aantal keer om. Voeg het water en de ketjap toe en stoof het vlees totdat het gaar en zacht is.

Belancang Dua