Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Belut Kaldu

Paling in bouillon


Ingrediënten:

- 500 gr. paling
- 2 uien
- 1 dl. groentebouillon
- 2 tenen knoflook
- peper
- 3 eetlepels olie
- 1 daun salam
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- 1 vleestomaat
- halve theelepel djahe
- 15 gr. santen
- halve theelepel kunyit

Bereiding:

Verdeel de paling in moten. Snijd de uien en de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok. Fruit de knoflook lichtbruin, laat de ui en de specerijen mee fruiten. Voeg de bouillon toe en laat deze even aan de kook komen. Doe de peper en salam in de bouillon. Was de moten paling, laat ze 10 min. in de bouillon gaarstoven. Dompel de tomaat in kokend water, ontvel hem en snijd het vruchtvlees in blokjes. Rasp de santen. Doe de tomatenblokjes en de santen bij de vis. Serveer het gerecht zodra de santen is opgelost.

Belut Kaldu