Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Bistik Tahu

Gebakken tofu in ketjap


Ingrediënten:

- 2 tahu
- 1 ei
- 3 tenen knoflook
- 5 rode uien
- 1 eetlepel tarwebloem
- 1,5 eetlepel rijstmeel
- nootmuskaat
- 4 eetlepels ketjap manis
- zout
- boter
- olie

Bereiding:

Pel de uien en knoflook en snipper ze fijn. Klop het ei tot het schuimt, meng het met tarwebloem, rijstmeel en de olie tot een beslag. Snijd de tahu in vieren. Haal de tahu 1 voor 1 in het beslag en bak ze dan in wat hete boter goudgeel. Doe dan in dezelfde wok een deel van de uien en knoflook en doe er de tahu bij. Voeg de rest van de uien erbij en giet er de ketjap over. Zet het vuur klein, wacht tot de ketjap pruttelt en draai de tahu om zodat de ketjap erin trekt.

Bistik Tahu