Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Bolu Pisang

Luchtige bananencakejes

Bolu Pisang | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 200 gr. bloem
- 150 gr. boter
- 150 gr. suiker
- 3 bananen
- 2 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- halve theelepel baking soda

Bereiding:

Prak de bananen fijn. Verwarm de oven 10 min. voor op 180 graden en vet de bakvorm(pjes) in. Klop de boter met de suiker tot een gladde massa. Roer één voor één de eieren erdoor. Goed mixen totdat alle eieren goed zijn opgenomen. Roer hier de bloem, het bakpoeder en baking soda door. Meng dit met de geprakte bananen. Doe het beslag in de vormen en bak de cakejes 40 min. op 180 graden gaar. Test met een satestokje of ze gaar zijn.

Bolu Pisang