Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Cah Andewi
Andijvie met kruiden
Ingrediënten:
- 500 gr. andijvie
- 2 uien
- 3 tenen knoflook
- 2 rode lomboks
- 3 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels olie
- zout
Bumbu:
- 2 cm. djahe
- peper
- 2 theelepels suiker
Bereiding:
Snijd en was de andijvie en laat deze uitlekken. Pel en snijd ui en knoflook fijn en fruit deze in de olie glazig. Was en snijd de lomboks schuin en fruit deze samen met de bumbu. Voeg de groente toe met de ketjap. Roer het geheel goed dooreen. De andijvie mag niet te gaar zijn en serveer de Cah Andewi meteen. Verwijder de djahe voor het opdienen.
Cah Andewi