Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Cah Babi

Gehaktballetjes met bouillon


Ingrediënten:

- 500 gr. varkensgehakt
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel sambal
- halve theelepel trassi
- 3 eetlepels ketjap
- zout

Bereiding:

Snipper de uien en pers de knoflook. Maak stevige soepballetjes van het gehakt met de kruiden, zonder de uien en voeg er eventueel een losgeklopt ei aan toe als het mengsel niet pakt. Breng in een pan 2 dl. water aan de kook, draai het vuur laag en laat hierin de balletjes in ca. 15 à 20 min. heel zacht stoven. Bak de uien in wat olie en laat de uitgelekte balletjes meebakken. Maak het gerecht af door er een scheutje ketjap aan toe te voegen en een deel van de bouillon van de gehaktballetjes.

Cah Babi