Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Cah Paksoi

Paksoi en garnalen in bouillon


Ingrediënten:

- 500 gr. paksoi
- 250 gr. tauge
- 100 gr. garnalen
- 1 prei
- 1 teen knoflook
- 3 eetlepels oestersaus
- 1 theelepel aromat
- halve theelepel peper
- 1 dl. bouillon
- olie

Bereiding:

Tauge goed afspoelen en laten uitlekken. Paksoi wassen en in repen snijden. Prei snijden in stukjes van 1 cm., wassen en laten uitlekken. Knoflook pellen en snipperen. Olie in pan verhitten. Hierin knoflook, garnalen en prei fruiten. Oestersaus toevoegen en direct hierna de bouillon erbij gieten. Vuur hoog zetten, kruiden en de paksoi erbij mengen, om en om scheppen en half smoren (niet te gaar) dan de tauge tot half gaar. Heet serveren.

Cah Paksoi