Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Cah Tahu

Tahu en garnalen in bouillon


Ingrediënten:

- 1 tahu
- 100 gr. grote garnalen
- 3,5 dl. bouillon
- 500 gr. tauge
- 2 tenen knoflook
- 1 lente-ui
- 1 rode lombok
- peper
- halve theelepel ve-tsin
- 3 eetlepels oestersaus
- 1 eetlepel ketjap
- olie

Bereiding:

Tahu wassen en droog deppen. In plakjes snijden van een halve cm. en in de olie lichtbruin frituren. Laat het uitlekken. Knoflook pellen en fijn maken. Lente-ui en lombok fijnsnijden van halve cm. dik. Tauge wassen en laten uitlekken. Olie in pan op matig vuur verhitten, knoflook, ui en lombok fruiten. Dan de garnalen erbij doen en even meefruiten. De bouillon erbij gieten. De tahu en de kruiden toevoegen, omscheppen en even laten pruttelen en op het laatst de tauge erbij mengen. Heet serveren.

Cah Tahu