Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Cah Tauge Pedis
Tauge en kip in bouillon
Ingrediënten:
- 500 gr. tauge
- 100 gr. kipfilet
- 2 lomboks
- 1 rode paprika
- 3 lente-uitjes
- 2 tenen knoflook
- 2 eetlepels oestersaus
- 250 cc. kippenbouillon
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Tauge wassen en laten uitlekken. Paprika wassen en in vieren snijden, zaad en zaadlijsten verwijderen, daarna in kleine stukjes snijden. Kip in blokjes snijden. Lomboks fijnsnijden. Lente-uitjes wassen en in kleine ringetjes snijden. Knoflook pellen en fijn maken. Olie in de wok verhitten. Lente-uitjes, knoflook, lomboks en paprika fruiten, daarna het vlees meefruiten. Bouillon erin gieten en kruiden toevoegen. Vuur hoogzetten. Kook de bouillon en dan tauge erin doen. Omscheppen tot beetgaar, groente moet nog knapperig zijn.
Cah Tauge Pedis