Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Colo-Colo
Vis met een ketjapsaus
Ingrediënten:
- 2 gerookte makrelen
- 2 rode uien
- 2 rode lomboks
- citroensap
- halve theelepel trassi
- 4 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels warm water
- 1 grote tomaat
- kwart komkommer
- selderie
- zout
Bereiding:
Snijd de uien en lomboks fijn. Snijd de tomaat in stukjes en de komkommer in plakjes. Vis in stukjes verdelen. In een schaaltje de trassi in warm water oplossen en dan de ketjap, ui, lombok, tomaat, komkommer en eventueel de selderie er door roeren, naar smaak citroensap en zout toevoegen. Giet de saus over de vis.
Colo-Colo