Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Corned Beef Kentang

Corned beef met chips


Ingrediënten:

- 1 blik corned beef
- 1 zakje frietjes, naturel (chips)
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel laos
- azijn
- 1 theelepel ve-tsin of wat zout

Bereiding:

Snipper de ui en knoflook fijn. De ui, knoflook, sambal, trassi en laos fruiten in een koekenpan. De corned beef toevoegen met ca. een half kopje water en een beste scheut azijn en de corned beef fijnprakken. Op middelmatig vuur de corned beef droog koken, ve-tsin (of zout) op het laatst toevoegen. Regelmatig doorroeren. Als de corned beef goed droog is, de pan van het vuur halen en de corned beef af laten koelen. Als het afgekoeld is een zakje frietjes erdoor mengen.

Corned Beef Kentang