Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Dadar Hati Ayam

Gevulde omelet met kippenlevertjes


Ingrediënten:

- 200 gr. kippenlevers
- 1 sjalot
- 1 prei
- 3 eetlepels olie
- 1 lombok
- peper
- zout

Omelet:

- 4 eieren
- selderie
- 1,5 eetlepel olie
- zout
- peper

Bereiding:

Snijd de levertjes in tweeën of in drieën. Pel de sjalot en snijd hem heel fijn. Maak de prei schoon, snijd hem overlangs doormidden en was beide helften goed. Snijd ze in smalle stukjes. Was de lombok en snijd hem in smalle ringen. Verhit de olie in een wok en bak de levertjes lichtbruin. Laat de sjalot, de prei en de lombok meebakken en breng de vulling op smaak met peper en zout. Laat het 5 min. zachtjes smoren.

Omelet:

Snijd de selderie fijn. Breek de eieren in een schaal en klop ze los met peper en zout naar smaak, roer de selderie erdoor. Verhit wat olie in de pan en giet de helft van de eimassa er in. Laat de omelet op een halfhoog vuur stollen, schuif in het begin het half gestolde ei opzij, zodat het kan stollen. Laat de omelet lichtbruin bakken. Laat de omelet op een bord glijden, verdeel de helft van de vulling er over en sla hem dubbel. Bak hem nog even aan beide kanten na.

Dadar Hati Ayam