Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Dadar Isi Jagung dan Kacang

Gebakken maiskoekjes met pinda


Ingrediënten:

- 300 gr. mais
- 100 gr. geroosterde pinda's
- 3 eetlepels rijstmeel
- 1 ei
- 3 lente-uien
- 1 schijfje djahe
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel djinten
- zout
- sambal badjak
- olie

Bereiding:

Houd wat mais en pinda's apart. Pureer de mais, djahe, knoflook, lente-uien, pinda's, sambal, zout en djinten. Doe dit in een kom en meng hier het ei, rijstmeel, beetje overgehouden mais en een handvol pinda's door. Verhit olie in de pan en neem telkens een eetlepel beslag, druk dit plat en bak het aan beide zijden bruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer met pindasaus.

Dadar Isi Jagung dan Kacang