Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Dadar Mangga Saus Santen

Gevulde flensjes met mango en kokossaus


Ingrediënten:

- 2 eieren
- 1 mango
- 2 dl. santen
- 1 eetlepel gula djawa
- 80 gr. bloem
- 80 gr. rijstmeel
- 50 gr. geraspte kokos
- 3 dl. santen
- 2 eetlepels poedersuiker
- 1 eetlepel olie
- zout

Bereiding:

Verwarm voor de saus de santen en los de gula djawa hier in op. Houd het apart. Kluts de eieren en snijd de mango in stukjes. Zeef het meel en meng dit met de kokos, suiker en zout. Roer er dan de santen, olie en de eieren door tot een glad beslag. Het beslag moet niet te dik zijn, doe er anders nog wat santen bij. Bak de flensjes in een ingevette anti-aanbakpan gaar en goudbruin. Omdraaien en nog even bakken. Verdeel de blokjes mango over het flensje, vouw hem op en schenk de saus er overheen.

Dadar Mangga Saus Santen