Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Daging Brambang
Reepjes rundvlees met sjalotten in bouillon
Ingrediënten:
- 250 gr. runderlappen
- olie
- 250 ml. water
- 1 bouillontablet
- 7 sjalotten
- 1 theelepel sambal trassi
- 6 eetlepels ketjap manis
Bereiding:
Snijd de runderlappen in repen. Verhit in een wok de olie en bak hierin het vlees. Voeg dan het water en het bouillonblokje toe en laat het vlees gaar worden. Snijd de sjalotjes in ringen en fruit die in wat olie glazig. Voeg de sjalotjes en sambal toe aan het vlees. Schep alles goed door. Roer de ketjap erdoor heen, laat nog even sudderen en serveer het geheel in een voorverwarmde schaal.
Daging Brambang