Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 1 schijf djahe
- 2 tenen knoflook
- 6 rode lomboks
- 1 ui
- 1 eetlepel ketjap
- 1 theelepel suiker
- 3 dl. water
- olie
Bereiding:
Kook het vlees gaar in water, snijd het daarna in dunne plakjes. Bak het vlees in olie tot het bruin is. Maal de knoflook, lomboks en de ui tot een pasta. Bak de pasta in een beetje olie en voeg de plakjes vlees toe samen met de ketjap, djahe, suiker en het water. Meng alles goed en kook het geheel net zo lang tot het vocht verdampt is.
Daging Bumbu Bali Dua