Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Daging Malakka
Gestoofd varkensvlees in satehsaus
Ingrediënten:
- 250 gr. hamlappen
- 125 gr. satehsaus
- 2 tenen knoflook
- 1 dl. ketjap manis
- 1 dl. water
- halve theelepel ketumbar
- 2 rode lomboks
- theelepel djahe
- zout
- olie
Bereiding:
Pers de knoflook en snijd de lomboks in dunne reepjes. Snijd het vlees in lange repen. Vlees licht zouten en dan in de olie bruin bakken. Voeg de knoflook toe. Voeg, als de knoflook 2 min. is meegebakken, de ketjap, water, ketumbar, lombok en de djahe toe en laat het geheel ca. 1 uur zachtjes stoven. Giet het vocht iets af, voeg de satehsaus toe en laat dit zachtjes koken voor ca. 2 min.
Daging Malakka