Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Agar-Agar Pisang
Kokospudding met banaan
Ingrediënten:
- 15 gr. gula djawa
- 2 dl. santen
- 4 gr. agar-agar
- 1 grote bakbanaan
- 1 daun pandan
Bereiding:
Snijd de agar-agar in stukjes en week ze 15 min. in koud water. Laat de agar-agar 15 min. zachtjes koken in 1 dl. water. Breng de santen met de daun pandan en gula djawa zachtjes tegen de kook aan en laat het 10 min. trekken. Verwijder de pandan en giet de agar-agar door een zeef bij de santen. Pel de banaan en snijd hem in dunne schijfjes. Meng de bananenschijfjes door de santen en laat deze afkoelen en opstijven.
Agar-Agar Pisang