Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Frikadel Pan Tiga

Aardappel-gehaktschotel uit de oven


Ingrediënten:

- 500 gr. rundergehakt
- 3 gekookte aardappelen
- 2 eieren
- 1 teen knoflook
- kwart theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel gemberpoeder
- halve theelepel ketumbar
- zout naar smaak
- melk
- boter
- paneermeel

Bereiding:

Pers de knoflook en maal de ketumbar fijn. Kluts de eieren los. Prak de aardappelen. Het gehakt goed mengen met knoflook, de kruiden, aardappelen, eieren en de melk. Een ovenschaal invetten, het gehakt erin scheppen en stevig aandrukken. Paneermeel erover strooien, hier en daar een klontje boter leggen en de schotel in 30 tot 45 min. op 175 graden bruin bakken.

Frikadel Pan Tiga