Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Agar-Agar Taart

Taart van agar-agar met kwark, yoghurt en honing


Ingrediënten:

- 1 taartbodem
- 500 gr. kwark
- 5 dl. yoghurt
- 3 dl. sinaasappelsap
- 2 zakjes agar-agar
- half zakje vanillesuiker
- honing

Bereiding:

Zet de taartbodem op de bodem van een springvorm en sluit de ring. Roer de agar-agar goed door het sinaasappelsap. Meng de kwark met de yoghurt, vanillesuiker en honing. Zet een pannetje op het vuur en giet het sinaasappelsap hier in. Laat het ca. 2 min. zachtjes koken onder voortdurend roeren. Haal het pannetje van het vuur. Roer een paar eetlepels van het yoghurtmengsel erdoor. Meng nu alles door elkaar en giet het gelijkmatig over de taartbodem. Laat het geheel afkoelen en flink opstijven in de koelkast. Garneer de taart met vers fruit naar keuze.

Agar-Agar Taart